Ik vind de relatie met jullie hond belangrijk, het contact dat ontstaat, zelfvertrouwen bij baas en hond en gewoon heerlijk samen werken ook met en in het gezin.

Ik kan jullie helpen om jullie band te versterken door middel van coaching. Jullie leren als gezin je hond beter te begrijpen en de hond jullie. Wat zegt jullie hond, wat wil jij eigenlijk, wat willen de kinderen en hoe versterk je de band aan beide kanten zodat het contact er altijd is.

In gezinssituaties met kinderen kan ik jullie begeleiden en coachen om een goede samenwerking te krijgen, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Ik ben als coach aangesloten bij Nobco en heb veel ervaring om te werken met kinderen, volwassen en honden! Ik heb namelijk een enorme berg (honden)kennis doormiddel van vele opleidingen, seminars en cursussen. Zie https://eenvrijeheerlijkheid.nl/over-de-vrije-hond/ voor het rijtje.

 

Neem contact met mij op voor meer informatie over hoe ik jullie kan helpen!