Workshops coaching tools (voor kinderen)

Ik deel veel tools e.d. op Social Media en kreeg steeds vaker de vraag, wat doe je daar mee, wat een mooi materiaal en waar haal je dat. Ik ben van het delen en bedacht dat het leuk was om dat te combineren met een aantal collega’s zodat je van elkaar kan leren. Zo is deze workshop ontstaan.

Want hoe leuk is het om te sparren met je collega's? Onder het genot van een hapje en drankje, denk je samen na wat je kan doen met het aangeboden materiaal.

Ik heb altijd een of twee gastsprekers die materiaal ontwikkeld hebben, een boek geschreven of iets anders bijzonders waar ik achter sta en waar ik graag mee werk.

Neem contact met mij op voor de eerstvolgende trainingsdata

Ik werk al fijn samen met Verwonderland en Buts en Bofn kijk bij samenwerking voor meer informatie over deze twee kanjers.

workshop_coaching_tool1
workshop_coaching_tool1