Ik ben Hester van der Meij, ik woon in Giessen en ben getrouwd met de allerliefste!

Ik ben vrouw, ik ben coach, ik ben kleurrijk, ik ben een natuurliefhebber, ik ben gelukkig, ik ben een stuiterbal, ik ben blij, ik ben zoveel!!

Mijn jeugd werd overschaduwd doordat ik graag alleen was, ik ging altijd uren de weilanden en bossen in. Als het druk was thuis dook ik in mijn boek en zag eigenlijk niemand dat ik er was. Lekker rustig, ik vond mensen altijd maar “vermoeiend” en deed er alles aan om mij af te sluiten van de wereld.
Na een lange tijd kreeg ik de mogelijkheid om een hondenschool te beginnen en bedacht me opeens dat ik dan euh… mensen moet aanspreken, meerdere tegelijk zelfs. Maar dat ging me goed af, sterker nog ik vond het super leuk om alle lieve hondenbaasjes te helpen!
Hier kwam ik er achter dat ik mijn hoog gevoeligheid kan gebruiken om juist heel goed met mensen te kunnen werken en ging ik er over lezen, leren en een mindfulness cursus volgen.

Ik leerde veel maar pas toen ik zelf gecoacht werd kreeg ik mooie inzichten en mocht ik mezelf zijn, kleurrijk, gevoelig, anders maar ook hetzelfde.
Tot mijn 35e ben ik een grijze muis geweest, nu ben ik een kleurrijke papegaai en een hele blije.

Buiten het feit dat ik van rust hield was ik ook een denker (nog steeds) een piekeraar zelfs en vind ik onrecht het ergste wat er is.
Nu wil het feit dat ik door mijn toentertijd zeer geëmancipeerde en alleenstaande moeder op de hoogte gebracht werd over sterke vrouwen en ik zat vanaf mijn 6e al regelmatig in een vrouwencafé.
Ik was me zeer bewust van vrouwen in derde wereldlanden, China maar ook hier in Nederland. Vrouwen mogen van mij wel meer hun kleurrijke veren laten zien, vaker hoge functies krijgen en loonsverhoging vragen, gewoon omdat ze het verdienen!
Ik zelf ben enorm gegroeid in mijn zelfvertrouwen de afgelopen jaren en wil dit echt delen omdat ik vind dat elke vrouw en kind meer waard is!

Door mijn coach werd ik gewezen op de opleiding angst voor honden en de opleiding coachen op de werkvloer zodat ik me kon ontwikkelen tot coach / ervaringsdeskundige. En nu? Nu heb ik een bedrijf waar ik mezelf kan zijn en anderen kan helpen om dat ook te worden en hun eigen Vrije Heerlijkheid creeren.

Ik coach vrouwen en kinderen in hun zelfvertrouwen
Ik coach vrouwen en kinderen en begeleid hen met angst voor honden
Ik coach vrouwen en kinderen met HSP

Ik ben aangesloten bij NOBCO en mag mijzelf nu NOBCO/EMCC Foundation Coach noemen.