Mijn zoon van 9 was verlegen, onzeker en baalde daar zelf van. Toen we de hulp van Hester inschakelde veranderde dat stapje voor stapje. Hij leerde te accepteren wie hij zelf is, zijn houding veranderde en hij zegt nu meer tegen onbekende. Zelfs de kinderen in de klas was het opgevallen dat hij een grappige jongen was met veel humor. Dat wisten wij allang maar nu weet de buitenwereld het ook. Hester is rustig, luisterd goed en geeft tips. Ook aan mij als moeder hoe om te gaan met soms stressvolle momenten. Hij was snel op zijn gemak, dat alleen vond ik al bijzonder. Wij zijn er heel blij mee en ook onze zoon is echt positief veranderd. Top dus!

Anoniem
Coaching kinderen

Na een aantal teleurstellende ervaringen met hondenscholen bij deze uitgekomen. Zowel Hoodie als zijn baasjes hebben het erg naar de zin. Er wordt getraind in kleine groepjes zonder stress of druk wat zeker met ons kleine ADHDtje goed van pas komt. Hij voelt zich lekkerder en krijgt meer zelfvertrouwen. Thuis gaat het steeds beter. Van een hondje met moeilijk gedrag tot een hondje met zelfvertrouwen en meer rust gaat nog wel even duren maar het vertrouwen dat het goed komt is er nu zeker. Complimenten voor Hester die geweldig leuk de lessen invult.

S. Vlug
De Vrije Hond

De training van Hester vinden we enorm nuttig en leuk voor hond en baas. De oefeningen zijn heel gevarieerd zonder enige vorm van stress. Ze legt de oefeningen heel duidelijk uit, zodat je weet hoe je het in de praktijk kan toepassen. Daarnaast wijst ze je heel rustig en geduldig op dingen die je beter anders kunt doen. Hester is enthousiast en heeft ze duidelijk heel veel ervaring met honden.

T. Knorringa
De Vrije Hond

Ik heb Hester leren kennen als een vriendelijke, eerlijke vrouw. Met 2 benen stevig op de grond. Ze zet je aan tot nadenken en tot actie. En motiveert mij enorm om de juiste stappen te zetten. Daarnaast is het gewoon hartstikke gezellig en wordt er flink gelachen. Twijfel je nog? Plan die afspraak, wat heb je te verliezen?

K. Loeff
Coaching Zelfvertrouwen

Hester heeft mijn dochter van 6 in een aantal sessies geholpen om haar emoties beter te begrijpen en haar waardevolle tips gegeven hoe ze haar volle hoofd weer leeg kan maken.
Aan de hand van boekjes, spelletjes, gesprekken en huiswerkopdrachten hebben we veel van Hester geleerd.
Hester omschrijf ik als een fijne lieve vrouw met een oprechte interesse waardoor je je meteen thuis voelt zowel het kind als de ouder.

Anoniem
Coaching HSP

Hester zoekt op een positieve wijze naar manieren om haar doel te bereiken. Haar absolute kracht is het feit dat ze een gevoelsmens is, waardoor ze snel dingen opmerkt.

M. Thoen
Angst voor Honden

Ik heb de workshop zelfvertrouwen bij Hester gevolgd. Zeer leerzaam en bruikbaar, het zet tot nadenken en kan echt zorgen voor veranderingen. Daarnaast is Hester een lief mens met een groot inlevingsvermogen, waardoor je jezelf ook makkelijk kunt openstellen. Aanrader!

H. van Houwelingen
Workshop Zelfvertrouwen

Ik heb bij Hester de eerste avond van de workshop Moeders in Balans gevolgd. Met het thema zelfvertrouwen. Hester is laagdrempelig en ze stelt je op je gemak. Daardoor kon ik mezelf openstellen. Ze geeft je handvatten voor je problemen, Ze is super lief en positief. Echt een aanrader!

A. Poppelaars
Workshop Zelfvertrouwen