Spiegels
We kunnen niet met maar ook niet zonder

Autospiegel:

Vorige week reed ik over een smal weggetje en kwam er een auto mij tegemoet, ik rende af en ging zo ver mogelijk aan de kant, hopend dat hij dit ook ging doen. Niet dus *Bam* een harde klap volgde en mijn spiegel lag in tweeën, wat schrok ik zeg.
Misschien als hij ook langzaam had gereden waren enkel de spiegels omgeklapt waarschijnlijk maar ja, gebeurd is gebeurd.
De volgende dag merkte ik dat ik banger was dan normaal op die smalle weg en dat ik meer spanning had bij het zien van tegenliggers.

Spiegelbeeld:

Die angst heb ik en waarschijnlijk vele andere vrouwen met mij ook bij het zien van mijn spiegelbeeld
Het is erg confronterend zo’n exacte kopie van jezelf, je kunt je soms nog zo goed voelen maar dan zie je je spiegelbeeld en *bam* je zelfvertrouwen is weg in een harde klap.
Hoe kan dat toch? Je weet immers hoe je er uitziet, dat is niks nieuws.
En toch raakt dat ene moment jou meer dan anders.

Spiegelen:

Spiegelen dat doe ik ook als coach, ik hou jou een zogenaamde spiegel voor en zo leer je bij mij om bijvoorbeeld meer van je zelf te houden, zelfverzekerd te zijn, omgaan met prikkels, vertrouwen op je instinct, je grenzen aangeven en er kan nog veel meer.

Spiegels we kunnen niet met maar ook niet zonder.

Wil jij wat voor mij doen?
Zorg dat je de volgende keer als je in de spiegel kijkt je dat ene mooie ziet wat jij echt mooi vind aan je zelf, zoals je ogen, je glimlach, je kuiten, haar of wat dan ook.
Geniet daarvan en probeer elke dag iets anders te ontdekken!
Ik doe met je mee. ❤

 

Spiegels, We kunnen niet met maar ook niet zonder