Een Vrije Heerlijkheid werkt graag samen met allemaal stoere, toffe, sparrende, lieve, mooie, ietwat eigenwijze (knipoog) en zelfstandige vrouwen. Ik ben zo blij om hen in mijn netwerk te mogen hebben.

Allereerst mijn coach en goede vriendin:

Marleen van Baal, coach en verbindend ondernemer. Zij heeft meerdere bedrijven waarmee ik verbonden ben.
www.mvbinzicht.nl

Haar boek Lieve hond, wat doe je met me is ook via mij verkrijgbaar.
Foto gemaakt door Rob Wensveen

Mijn Zaken- en sparringpartner en vriendin Karin Loeff:

Karin is eigenaar van www.liefsvankarin.nl waar ze prachtige pakketten voor vrouwen samenstelt en verstuurd onder het motto je bent GOUD waard. Ook organiseert ze workshops en evenementen waar ik ook weer vaak te vinden ben. We vullen elkaar goed aan als we sparren en zakelijk hebben we nog vele ideeën in het vat zitten.. Ook is Karin mijn mede #netwerkbaas, we organiseren samen met Bouwina netwerkmomenten voor de vrouwelijke zzp-er in Altena e.o.
Foto gemaakt door Rianne Verhoeks

Mijn Zaken- en sparringpartner, fotograaf en vriendin Bouwina Kant:

Alle foto’s van mij en van mijn workshops zijn gemaakt door Bouwina. Ik heb haar op een beurs ontmoet en we hadden gelijk een klik, twee HSP-ers vonden elkaar en daardoor is deze mooie vriendschap geboren.
Ze maakt ook nog eens mooie foto’s dus de volgende stap was voor mij gauw gemaakt! Ze is mijn huisfotograaf, aanwezig bij bijna alle workshops die ik geef en ga geven..
We werken prachtig samen en Bouwina is mijn mede #netwerkbaas. We organiseren samen met Karin netwerkmomenten voor de vrouwelijke zzp-er in Altena e.o. www.bouwinakantfotografie.nl.

Ontwerper en aanwezige bij de coachtools workshop Anneke van Verwonderland:

Ik hou van lokale ondernemers (in dit geval ook Brabants)en ook nog eentje met haar hart op de juiste plek. Ze denkt met je mee als je wat nodig hebt en altijd even persoonlijk bellen om te sparren in plaats van mail of app. Dat raakt me. Nadat ik bij haar atelier ben geweest wist ik het zeker.. Ik wil haar materiaal in de schijnwerpers zetten. Niet alleen hier maar ook bij mijn workshop(s) Coachtools.
www.verwonderland.nl.

Ontwerper en aanwezige bij de coachtools workshop Jeanette van Buts en Bofn

Zoals ik al aangaf, lokale ondernemers hebben mijn voorkeur (Brabant alweer) en dan ook weer van prachtig hout. Het materiaal is prettig in gebruik en mooi om te zien wat er gebeurt als je het materiaal in handen hebt.. Bijzondere kleurige creaties ontstaan er..
Van de site: Methodiek Buts en Bofn maakt gevoelens, emoties en gedachten visueel, geeft inzicht en helpt verandering in gang te zetten. Is er een hulpvraag, en is het lastig deze helder te krijgen?
Is het moeilijk om door te dringen tot de kern van het probleem? Maak onderscheid en verbinding tussen gedachten en gevoelens. Zo kom je snel tot de kern van het probleem en wordt de hulpvraag beantwoord. Ze komt ook haar materiaal uitleggen en beleven bij mijn workshop(s) Coachtools. www.butsenbofn.nl.