vrije_vrouwen_img

In vrouwen rechten ben ik vanaf kinds af aan al geïnteresseerd en het onrecht wat vrouwen overkomt overal ter wereld.
Ik ben geen dolle mina (alhoewel daar niks mis mee is) maar een vrouw die in haar zelfvertrouwen groeit en er achter gekomen is dat de wereld niet mee groeit.

Als voorbeelden van mezelf: Ik heb als mede eigenaar van een horecazaak gemerkt dat ze altijd naar de man vroegen, ook als beveiliger, monteur en calculator werd er vreemd opgekeken.
Dat vind ik dus zo jammer!

Ik vind het zo jammer als een vrouw niet durft omdat ze zichzelf niet goed genoeg vind, ik vind het zo jammer als een vrouw zichzelf wegcijfert voor alles en iedereen, ik vind het zo jammer dat een vrouw minder verdient dan een man, ik vind het zo jammer dat een vrouw zichzelf onzeker voelt, ik vind het zo jammer!

Daarom geef ik workshops en coach ik vrouwen in hun zelfvertrouwen! Omdat ik vind dat jij het waard bent!!! En echt het is geen makkelijke weg, ik ben er ook nog steeds niet maar wij vrouwen komen er wel... Ik wens jou Een Vrije Heerlijkheid, een plaats in je leven die jij zelf creëert en waar je helemaal jezelf mag zijn. Ik gun het jou!