Wil je je zelfvertrouwen vergroten? Dan kan ik je helpen!

Doormiddel van een aantal sessies, veel huiswerk en veel aan je zelf werken met de tools die ik je aanreik ga je leren meer van jezelf te houden, sterker in je schoenen te staan en vol zelfvertrouwen in het leven te staan! Klinkt goed hé? We gaan er samen voor, ik heb het pad ook belopen en weet je daardoor goed te coachen.

Loslaten, afscheid nemen van niet tastbare en zichtbare ideeën en gevoelens, oude en nieuwe gevoelens herkennen zijn wel de punten die vaak terug komen.

Het is geen wonderpil, ik verkoop niet een emmer zelfvertrouwen. Nee je zult er aan moeten werken maar ik ben er voor je, naast een aantal sessies zal ik je telefonisch en via de app ondersteunen als je vast loopt op het een of ander. En uit ervaring weet ik (van vorige cliënten) dat dit enorm helpt.

Ook ben ik ervaringsdeskundige met hoog sensitiviteit en kan ik mooie combinatie maken met je zelfvertrouwen en leren omgaan met je gevoelens

Vul het contactformulier in, bel, mail of app me en ik neem contact met je op om een afspraak te maken, deze is geheel vrijblijvend en gratis. In dat gesprek gaan we vastleggen wat we gaan doen, welke dagen en tijden.